Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

209 - Wanderson do Carmo

Lundhs pod

S03E06.jpg

Avsnitt 209 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Wanderson do Carmo. Brassen som gjorde stor succé i Gais är tillbaka i svensk fotboll och förklarar varför han valde Helsingborgs IF, varför hösten varit relativt anonym, om vilka förväntningar är rimliga på HIF inför återkomsten i allsvenskan och hur det är att spela med Andreas Granqvist igen.

Wanderson talar om varför han nobbade Gais sexmånaders-kontrakt, om varför Gais-fansen inte borde vara sura, om att han efterskänkte miljonbelopp och räddade klubben från konkurs, om turerna när han var på väg att säljas till privatpersoner och att han nobbade Blåvitt under sommaren då det inte är aktuellt att spela för annan klubb i Göteborg.

Annons

Dessutom berättar Wanderson om åren i Ryssland, om ligans höga kvalitet, om rasismen där som inte bara finns inom fotbollen, om hur svårt det är att hamna rätt i fotbollens värld och varför det inte är aktuellt att avsluta karriären i Brasilien.

Här hittar du podden med Wanderson do Carmo:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Publicerad 2018-11-12 06:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto