Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

71 Re:Lundh - Anel Ahmedhodzic

Lundhs pod

I dagsläget gör Anel Ahmedhodzic succé i Sheffield United i engelska Championship. När jag intervjuade honom i november 2020 hade mittbacken precis fått ett rejält genombrott i Malmö FF och även valt Bosnien som landslag och Ahmedhodzic talade då om vad han lärde sig under låneperioden i danska ligan, om betydelsen av Jon Dahl Tomasson och om att han inte återvänt till MFF om Uwe Rösler blivit kvar. Dessutom berättade Ahmedhodzic om när han som ung talang var nära att lämna Malmö för Olympic, om att han inte kände extra tryck på grund av pappans stora engagemang, om att välja bort Sveriges landslag, om samtalet med Janne Andersson och om vad han då letade efter när det handlade om en utlandsflytt.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2022-08-25 07:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto