Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

387 - Patrik Carlgren

Lundhs pod

Avsnitt 387 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Patrik Carlgren. Målvakten berättar om att inte minnas något från skräckskadan i en match i vintras, om hur den krossade käken fick pusslas ihop, om att inte kunna öppna munnen fullt ut, om ursäkten från spelaren och om varför han inte är rädd att gå in i dueller.

Dessutom talar Carlgren om vad som är grunden till hans starka insatser i Randers, om den häftiga cuptriumfen, om att klubben nu spelar slutspel i Danmark, om Kasper Schmeichels beröm, om att inte nå landslaget trots hyllningar i Danmark, om ett nej tack till vinterturnén betydde något, om den jobbiga tiden med olika klubbar när han lämnade AIK och om svårigheten att hitta rätt klubb om han ska flytta.

Här hittar du podden med Patrik Carlgren:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2023-03-20 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto