Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

103 Re:Lundh - Peter Kisfaludy

Lundhs pod

I dag jobbar Peter Kisfaludy i Djurgården och ska koordinera verksamheten mellan A och U för klubbens herrar. Det är över 40 år sedan han tog sitt första uppdrag som ungdomstränare när jag poddintervjuade Peter Kisfaludy vintern 2020 hade han släppt en bok och talade om vad han ville uppnå med att skriva om talangutveckling, om varför det är viktigt att barn får lära sig att vinna och förlora, om fördelarna med specialisera sig tidigt, om det självklara i att välja spelare till akademilag, om att föräldrar är den stora faran, om alla talanger som blivit elitspelare och om att svensk fotboll måste lära sig av vad som sker i Europa.

Dessutom berättade Kisfaludy om vad som fick honom att bli tränare, om när han lyfte poplaget Café Opera från division 8 till superettan, om sportchefsjobbet i AIK och hoten som följde, om att smällen i AIK fick honom att lämna elitfotbollen, om jobb som sportchef i BP, om att det gjorde ont att sälja Paulos Abraham om och om vad Dejan Kulusevski betytt för klubben.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2023-04-13 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto