Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

389 - Caroline Seger

Lundhs pod

Avsnitt 389 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Caroline Seger. Mittfältaren talar om målet att spela VM i Australien och Nya Zeeland, om vad som krävs för att det ska bli guld, om hur Peter Gerhardsson utvecklat spelet, om vad som inte funkade under EM i England, om att landslaget mörkade kring hennes skada, om risken hon tog med att hoppa in i EM-semifinalen och om hennes syn på reklamkampanjen och guldsnacket inför EM.

Dessutom berättar Seger om den långa rehabtiden, om varför spel dröjt under våren, om Rosengårds förhoppningar inför säsongen, om frustrationen kring uteblivet kollektivavtal, om rädslan för att allsvenskan ska tappa, om den ständiga kampen för att förbättra villkoren och om vad hon vill göra när karriären tar slut.

Här hittar du podden med Caroline Seger:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2023-03-27 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto