Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

79 Re:Lundh - Thomas Ravelli

Lundhs pod

Det är 25 år sedan Thomas Ravelli gjorde sin sista match i Champions League och avslutade karriären i IFK Göteborg. Även om han spelade ett år till i USA och gjorde ett kort inhopp i moderklubben Öster var insatsen mot Bayern München hösten 1997 den sista på riktigt hög nivå.

När jag hösten 2016 träffade målvaktshjälten från VM 1994 berättade Ravelli om varför han valt att inte jobba inom fotbollen, om hur han hanterade omställningen när han slutade spela fotboll, om föreläsningarna och tv-jobben samt om hur han upplevde sig marginaliserad i Blåvitts styrelse och därför hoppade av.

Thomas Ravelli talade även om 94-nostalgin, om att de är ett bra kompisgäng, om saknaden av Klas Ingesson och att han inte tog illa vid sig av vad Ingesson skrev om honom i sina memoarer samt förklarade hur förvånad han var över hur han uttryckte sig som spelare, om de efterföljande rubrikerna och om att han aldrig fick chansen att tjäna de stora pengarna.

Annons

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Publicerad 2022-10-20 10:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto