Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

138 Re:Lundh – Dejan Kulusevski

Lundhs pod

Dejan Kulusevski gör avtryck i Tottenham och Premier League efter att den engelska klubben köpt loss den svenska landslagsmannen. När jag träffade honom för en poddintervju hösten 2019 hade han fått ett genombrott i Parma med mål och assist och tryck om att han borde vara med i A-landslaget. Den gången kom Kulusevski till TV4-huset på en ledig dag innan en samling med U21-landslaget och i sällskap av sin syster Sandra Kulusevska som fick köra honom dit. Väl på plats var han uppfriskande tydlig om vägen fram som talang, om vad som krävs, om att bolla skola och fotboll, om tvivlet under första tiden som ungdomsproffs i Italien, om att vinna Primavera-mästerskapet, om kärleken till BP och om glädjen att klubben fick betalt för honom och att den kunde vänta sig mer. Dejan Kulusevski berättade om succén i Serie A, om valet att gå på lån till Parma och om den tuffa tiden i Atalantas A-lag men även om drömmen om A-landslaget, om varför det blev Sverige framför Nordmakedonien och om vad fotbollsförbundet kan göra för att övertyga talanger som har mer än ett möjligt landslag.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2023-12-21 07:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto