Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

338 - Håkan Mild

Lundhs pod

Avsnitt 338 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Håkan Mild. Blåvitts klubbdirektör berättar om vad som lockade honom tillbaka, om att omsättningen på ledare och spelare skadat verksamheten, om överraskningen att Mats Engström hoppade av, om vägen fram mot att utmana om SM-guld igen, om det verkligen går att gå om Malmö FF snabbt, om att klubben gör en större vinst än kommunicerat, om vikten av att köpa tillbaka Kamratgården samt om att damlaget kan flytta in där.

Dessutom talar Mild om kvaliteten på Blåvitts spelartrupp, om förtroendet för sportchefen Pontus Farnerud, om friktionen bland spelarna 2021, om försöket att ta hem Pontus Dahlberg, om varför Roland Nilsson fick gå, om vad Mikael Stahre tillför, om kritiken från Andrés Vasquez, om varför Frank Andersson är helt snett på det och om att få till mer dialog med alla supportergrupperingar.

Här hittar du podden med Håkan Mild:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2022-02-14 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto