Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

210 - Karl-Johan Johnsson

Lundhs pod

lundh1

Avsnitt 210 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Kalle Johnsson. Landslagsmålvakten talar om vad som krävs för att ta över efter Robin Olsen, om att rivalen Olsen kunde delat Guldbollen med Nilsson Lindelöf, om att klubblagsvalet styr landslagskarriären och om relationen till Janne Andersson som gav honom det första A-kontraktet.

Målvakten berättar om tillvaron i lilla Guingamp som är likt Frankrikes Mjällby, om den fysiskt tuffa fotboll i franska ligan, om att spela i ojämna Ligue 1 där Paris SG tokdominerar, om drömmen att komma till England, om att han ville flytta redan i somras, om att en januariflytt är svår och om den tunga tiden i Holland och omstarten i Danmark.

Annons

Den tidigare HBK-målvakten talar om att han inte ens var målvakt när Halmstad värvade honom som ung talang, om fördelen han har av att ha varit utespelare, om att han inte kunde drömma om att kunna leva på sin fotboll och att han ser upp till De Gea och Ederson.

Här hittar du podden med Kalle Johnsson:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Publicerad 2018-11-19 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto