Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

375 - Simon Bank

Lundhs pod

Avsnitt 375 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Simon Bank. Sportbladets krönikör talar om att bevaka VM på plats i Qatar, om intrycken han fick under första veckorna då han följde VM från Sverige, om Fifas förfall under Gianni Infantino, om att sporttvätten fungerat för Qatar, om att fotbollens inramning fått en mix av nattklubb och bio, om superligans framtid efter EU-domstolens första besked och om att det behövs en enad motrörelse för att ändra fotbollens riktning.

Dessutom berättar Bank om sin syn på de spelmässiga trenderna från VM, om att fotbollen naturligtvis är bättre, om att välja mellan TV-jobb och skriva, om varför sportjournalisterna inte vaknade direkt när nya ekonomiska krafter kom in i fotbollen, om vilka krav man kan ställa på journalistiken, om att de etiska spelreglerna tunnats ut, om vad svensk fotboll behöver efter Karl-Erik Nilsson och att svensk fotboll skulle må bra av att våga ta frågor om VAR och 51-procentsregeln på allvar.

Här hittar du podden med Simon Bank:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2022-12-19 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto