Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

407 - Thomas Berntsen

Lundhs pod

Avsnitt 407 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Thomas Berntsen. AIK:s norska sportchef pratar om att greppa allvaret i det utsatta läget, om att inte förbereda en plan om man trillar ur, om varför man inte tar in mental hjälp, om Henning Bergs 4-4-2, om lyckan i att få hem Saletros, om hur det blir med Jonah Kusi-Asares kontrakt och om varför han vill ha hem Robin Quaison till nästa säsong och inte om tre år.

Dessutom talar Berntsen om stå lugn när det stormar på läktarna och i sociala medier, om det obehagliga när det klottrades på Karlberg, om varför han betonar vikten av mer träning, om hur han ska fortsätta påverka förutsättningarna kring laget, om synen på AIK som agentstyrt, om att det är tuffare bland agenter i Sverige än i Norge, om förhoppningen på ett nytt regelverk för agenter, om att data inte visar allt man vill se i eventuella nyförvärv och om att Sverige är långt efter Norge och Danmark i träning och talangutveckling och att man först måste erkänna bristerna innan man kan åtgärda dem.  

Annons

Här hittar du podden med Thomas Berntsen:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Publicerad 2023-09-18 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto