Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

08 – Anders Svensson

Lundhs pod

[acast user=lundh id=943fdf50-e698-4151-a422-edc99a184799]

Avsnitt åtta av Sveriges vassaste fotbollspodd är här. Landslagsveteranen Anders Svensson är veckans gäst. Mittfältaren som slutat i landslaget efter 14 år ger sin syn på Erik Hamréns ledarskap, hur han känner att landslaget borde gjort när han blev utbuad av svenska fans under VM 2006 och varför Henrik Larsson skällde ut honom så under VM 2002 att han fick gå upp och lägga sig. Svensson berättar också öppet om vad svensk fotboll måste göra för att bli bättre i framtiden, varför Jörgen Lennartsson blev fel för Elfsborg och avslöjar att han var nära att hamna i FC Barcelona. Lyssna direkt här!

Annons
Publicerad 2014-05-26 05:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto