POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

16 - Markus Rosenberg

[acast user=lundh id=49678907-56fd-4b31-9506-64fec1ca5f84]

Avsnitt 16 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Markus Rosenberg. I vintras vände anfallaren hem till allsvenskan och Malmö FF efter tio år i Holland, Tyskland, Spanien och England, och han hjälpte klubben att nå Champions League och därmed var en 14 år lång period utan svenskt deltagande brutet. Anfallaren bestämde sig även för att nobba Erik Hamrén och berättar om varför landslaget inte är aktuellt, varför han aldrig lyckades riktigt i Blågult och vilken som var den tuffaste skolan bland de klubbar han representerat. Sedan ger han sin bild av relationen med Zlatan, MFF-fansen, bengaler, stödet till misshandlade Showan Shattak och hur mycket klubben betyder för staden. Ladda ner podden här

Publicerad 2014-09-14 kl 06:01
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå