Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

16 - Markus Rosenberg

Lundhs pod

[acast user=lundh id=49678907-56fd-4b31-9506-64fec1ca5f84]

Avsnitt 16 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Markus Rosenberg. I vintras vände anfallaren hem till allsvenskan och Malmö FF efter tio år i Holland, Tyskland, Spanien och England, och han hjälpte klubben att nå Champions League och därmed var en 14 år lång period utan svenskt deltagande brutet. Anfallaren bestämde sig även för att nobba Erik Hamrén och berättar om varför landslaget inte är aktuellt, varför han aldrig lyckades riktigt i Blågult och vilken som var den tuffaste skolan bland de klubbar han representerat. Sedan ger han sin bild av relationen med Zlatan, MFF-fansen, bengaler, stödet till misshandlade Showan Shattak och hur mycket klubben betyder för staden. Ladda ner podden här

Annons
Publicerad 2014-09-14 06:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto