Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

19 - Jonas Thern

Lundhs pod

[acast user=lundh id=3a46f3b6-c032-4b2e-86be-aec0de3ad3ed]
Avsnitt 19 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Jonas Thern. Som spelare ledde han som lagkapten Sverige till VM-brons 1994 och representerade Malmö FF, Benfica, Napoli och Roma och spelade bland annat en Europacupfinal. På senare år har han gjort avtryck som talangutvecklare och har del i framfarten för Victor Claesson, Niklas Hult, Simon Thern, Loret Sadiku, Jimmy Durmaz och Jiloan Hamad, Den förre mittfältaren har tydliga åsikter om svensk fotboll och berättar om förfrågan om att bli förbundskapten, ta över Malmö FF efter Rickard Norling och att SvFF äntligen ska besöka honom för att ta del av hur han utbildar spelare.
Lyssna på avsnittet i spelaren ovan eller ladda ner det här!

Annons
Publicerad 2014-10-06 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto