Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

20 - Hasse Backe

Lundhs pod

[acast user=lundh id=23fff9af-2bb1-4186-91fa-0f78a80ac2ff]

Avsnitt 20 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Hasse Backe. Den tidigare mästartränaren från Danmark och TV4-experten är uppskattad av tv-tittare som följer allsvenskan i CMore och EM-kvalet i SBS kanaler. Han har tränat klubbar i Sverige, Norge, Danmark, Grekland, Österrike, USA och England och även jobbat med Svennis i Premier League och med Mexikos landslag. Backe ger sin syn på landslaget, talangutveckling och Malmö FF.s framfart under Åga Hareide. Samtidigt berättar Backe om att återigen börjar få sug att träna ett lag och talar med Jens Fjellström om att få driva ett projekt. Givetvis snackar vi om alla bud Backe haft och han svarar på när det blir en bok med alla historier.

Annons

Du kan lyssna på avsnittet direkt HÄR.

bild 1

Publicerad 2014-10-13 06:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto