Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

28 - Håkan Sjöstrand

[acast user=lundh id=a68cec41-7a75-40bb-ac3e-6479f810f79f]

Avsnitt 28 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Håkan Sjöstrand. Den 47-årige tidigare marknadsdirektören på Ica är ny generalsekreterare för Svenska Fotbollförbundet. I klartext är han svensk fotbolls högste tjänsteman och han kliver in på SvFF i en tid när förbundet fått kritik för brist på mångfald, gubbväldets värderingar, ett herrlandslag som sladdar och ett Friends Arena som slukat flera hundra miljoner kronor. I sin första intervju som GS så ger Sjöstrand sin syn i dessa och många andra frågor. Ladda ner podden eller lyssna direkt här

poddbild

Publicerad 2014-12-08 kl 06:10
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons