Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

28 - Håkan Sjöstrand

Lundhs pod

[acast user=lundh id=a68cec41-7a75-40bb-ac3e-6479f810f79f]

Avsnitt 28 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Håkan Sjöstrand. Den 47-årige tidigare marknadsdirektören på Ica är ny generalsekreterare för Svenska Fotbollförbundet. I klartext är han svensk fotbolls högste tjänsteman och han kliver in på SvFF i en tid när förbundet fått kritik för brist på mångfald, gubbväldets värderingar, ett herrlandslag som sladdar och ett Friends Arena som slukat flera hundra miljoner kronor. I sin första intervju som GS så ger Sjöstrand sin syn i dessa och många andra frågor. Ladda ner podden eller lyssna direkt här

poddbild

Annons
Publicerad 2014-12-08 06:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto