POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

28 - Håkan Sjöstrand

[acast user=lundh id=a68cec41-7a75-40bb-ac3e-6479f810f79f]

Avsnitt 28 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Håkan Sjöstrand. Den 47-årige tidigare marknadsdirektören på Ica är ny generalsekreterare för Svenska Fotbollförbundet. I klartext är han svensk fotbolls högste tjänsteman och han kliver in på SvFF i en tid när förbundet fått kritik för brist på mångfald, gubbväldets värderingar, ett herrlandslag som sladdar och ett Friends Arena som slukat flera hundra miljoner kronor. I sin första intervju som GS så ger Sjöstrand sin syn i dessa och många andra frågor. Ladda ner podden eller lyssna direkt här

poddbild

Publicerad 2014-12-08 kl 06:10
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå