Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

31 - Mats Gren

Lundhs pod

[acast user=lundh id=91a3652e-1771-444b-a832-20d3e035bdf1]

Avsnitt 31 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Mats Gren. IFK Göteborgs sportchef har under mindre än ett år i klubben gjort rejält avtryck med en rak och hård ledarstil. Hör Mats Gren om hur han räknar med att få kritik 2015, att han vill se spelarna träna mer och bättre och att han inte är nöjd förrän Blåvitt vunnit SM-guld. Han är även öppen om att allsvenskan måste bantas till tolv lag, att svensk fotboll tappat i fysik och i försvarsstyrka och att han inte tvekar att ta debatten. Den tidigare spelaren berättar även om karriären, deppat över att flytten till Dortmund gick i stöpet och att han själv inte ville sitta på bänken i landslaget. Ladda ner podden eller lyssna direkt härgren

Annons
Publicerad 2014-12-29 06:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto