Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

35 - Pontus Farnerud

Lundhs pod

[acast user=lundh id=986a19eb-3b5d-475d-8545-b7786e7e6833]

Avsnitt 35 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Pontus Farnerud. Underbarnet som gick till AS Monaco som 18-åring och var med om att vinna Ligue 1 med ett lag som bestod av en del av Frankrikes världsmästare från 1998. Den numera pensionerade mittfältaren ger sin syn på skadorna i IFK Göteborg, att han var nära att lägga av mitt i säsongen och varför Blåvitt inte lyfte. Dessutom avslöjar han att Juventus och Milan ville köpa honom efter bästa säsongen i Monaco men han nobbade, och om landslaget, snällheten och felvalet för att han ville spela med brorsan Alexnder Farnerud. Dessutom hymlar inte storebror om Erik Hamréns ratande av lillebror: “helt sjukt”. Ladda ner podden eller lyssna direkt här.

Annons

IMG_1490

Publicerad 2015-01-26 06:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto