Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

35 - Pontus Farnerud

[acast user=lundh id=986a19eb-3b5d-475d-8545-b7786e7e6833]

Avsnitt 35 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Pontus Farnerud. Underbarnet som gick till AS Monaco som 18-åring och var med om att vinna Ligue 1 med ett lag som bestod av en del av Frankrikes världsmästare från 1998. Den numera pensionerade mittfältaren ger sin syn på skadorna i IFK Göteborg, att han var nära att lägga av mitt i säsongen och varför Blåvitt inte lyfte. Dessutom avslöjar han att Juventus och Milan ville köpa honom efter bästa säsongen i Monaco men han nobbade, och om landslaget, snällheten och felvalet för att han ville spela med brorsan Alexnder Farnerud. Dessutom hymlar inte storebror om Erik Hamréns ratande av lillebror: “helt sjukt”. Ladda ner podden eller lyssna direkt här.

ANNONS

IMG_1490

Publicerad 2015-01-26 kl 06:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto