Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

42 - Karl Erik Nilsson

Lundhs pod

Avsnitt 42 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Karl-Erik Nilsson. Våren 2012 tog han över som ordförande för Svenska Fotbollförbundet efter Lars-Åke Lagrell, och i mars 2015 omväljs Nilsson återigen och ser sig själv på posten i åtta-tio år. Vad har då SvFF-basen uträttat hittills och vad ska man kunna ställa honom till svars för när han slutar? Nilsson berättar att han haft perioder när han inte sovit bra på grund av Friends Arena, att bara 2013 och 2014 förlorade SvFF 105 miljoner kronor på arenan som han ändå försvarar. Han svarar på varför folk måste ha tålamod med jobbet för jämställdhet och större mångfald och att EM 2016 är viktigt, inte bara för landslaget utan hela SvFF. Givetvis svarar han på frågor om Hamrén, Sundhage, Zlatan och bråken med media.

iTunes användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssnar du i Android, då hittar du den här.

Du kan även lyssna i Acast här.

Annons
Publicerad 2015-03-16 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto