Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

50 - Louise Schillgard

Avsnitt 50 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Louise Schillgard. Redan som 14-åring debuterade Louise ”Lollo” Fors, som hon hette innan hon gifte sig, i Allsvenskan med Hammarby och när hon och Kosovare Asllani 2008 kom med i A-landslaget trodde de flesta på en lång och framgångsrik karriär för Fors. I dag har hon redan slutat med fotbollen efter att ha spelat för Espanyol, Liverpool och Sydney men även AIK och Linköping och hon berättar om hur glädjen försvann och annat lockade. Dessutom berättar Schillgard om att inte passa in i landslaget, att Sundhage borde tåla mediakritik, om hur hatet ökar mot kvinnor om de påpekar brister och att storklubbarnas satsning på kvinnor är en bra väg framåt.

iTunes användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssnar du i Android, då hittar du den här.

Du kan även lyssna i Acast här.

lollopodd

 

Publicerad 2015-05-11 kl 06:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons