Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

64 - Jan Eriksson

Lundhs pod

Avsnitt 64 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Jan Eriksson. I dag är den förre mittbacken anställd på bank som rådgivare till förmögna varav en del är idrottare. Under hemma-EM 1992 så spelade han i IFK Norrköping och skulle ställas mot några av Europas äss. I podden berättar Eriksson om hörnvarianterna som gav två mål på Råsunda, segerkänslan när Gary Lineker blev utbytt och att dåtidens svenska stjärna Tomas Brolin inte kan jämföras med Zlatan Ibrahimovic. Dessutom om att backspelet i EM gav en utlandsflytt, att hemma-EM gav svensk fotboll en rejäl skjuts och om landslagets gamla recept som fick talangen Nabil Bahoui att få styr på kosten.

iTunes användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssnar du i Android, då hittar du den här.

Du kan även lyssna i Acast här.

1

Annons
Publicerad 2015-08-17 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto