Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

70 - Fredrik Risp

Lundhs pod

Risp

Avsnitt 70 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Fredrik Risp. Mittbacken slog igenom i IFK Göteborg och spelade sedan för en elva klubbar i sju länder. Nu slår Risp sig fram som agent och pekar på hur nyttigt det är med erfarenheterna och kontakterna från en lång karriär och försvarar agenter mot en felaktig stämpel. I podden talar han om vad agenter tar betalt, hur han själv blev blåst på miljoner som spelare och hur det är att ha klienter i sitt älskade Blåvitt. Dessutom om spelarkarriären där han aldrig etablerade sig i landslaget, att han och Håkan Mild aldrig talat om när Risp blev dumpad av klubben och hur man fick vänja sig vid vissa domslut i Turkiet.

Annons

LYSSNA DIREKT HÄR.

iTunes användare hittar podcasten Lundh här.

Publicerad 2015-09-28 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto