Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

84 - Mikael Stahre

Lundhs pod

IMG_5674

Avsnitt 84 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Mikael Stahre.

Nyligen skrev han på för ett nytt år som tränare för Dalian i Kina och berättar om kulturkrockarna, de jobbiga resorna, vikten av en vass tolk samt fotbollens kvalitet och hur både svenska spelare och tränare hör av sig för att de är sugna på att komma dit och tjäna pengar. Dessutom berättar Stahre om att han inte trodde på Håkan Mild när han frågade honom om att ta över Blåvitt, om den första känslan ²att det går inte² att ta över, att det första svaga året hängde ihop med hans övertro på spelarnas kreativitet och baksidorna med flytten. I podden berättar även Stahre om att han egentligen inte var redo att ta över AIK 2009, att han och Rikard Norling aldrig varit socialt tajta och inte hade kontakt på något drygt år efter att Stahre fick Norlings jobb och att han drömmer om att komma tillbaka till klubben igen även om han förstår om många fans inte vill se honom i klubben igen

Annons

Lyssna direkt här!

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssnar du i Android, då hittar du den här i Acast.

 

Publicerad 2016-01-04 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto