Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

22- Jan Jönsson

Lundhs pod

[acast user=lundh id=382baacb-d228-45a1-9e27-1f928b625057]

Avsnitt 22 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Janne Jönsson. Den tidigare Halmstad-legendaren tränade Ljungskile och Landskrona innan han drog till Norge och vann guld med Stabaek. Under några år var han en av Norges hetaste tränare och var aktuell för både svenska och norska landslaget och fick ta över Rosenborg. I dag är han tränare för Ålesund men är sugen på att vända hem till Sverige där han i fjol nobbade Djurgården. Jönsson ger sin syn på svensk fotbolls ”kris”, bråket Nannskog vs Furuseth-Olsen, svenska tränares popularitet i Norge och jättelönerna i väster. Lyssna på avsnittet här – eller ladda ner det med Acast, itunes eller podddddddd

Annons
Publicerad 2014-10-27 06:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto