POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

22- Jan Jönsson

[acast user=lundh id=382baacb-d228-45a1-9e27-1f928b625057]

Avsnitt 22 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Janne Jönsson. Den tidigare Halmstad-legendaren tränade Ljungskile och Landskrona innan han drog till Norge och vann guld med Stabaek. Under några år var han en av Norges hetaste tränare och var aktuell för både svenska och norska landslaget och fick ta över Rosenborg. I dag är han tränare för Ålesund men är sugen på att vända hem till Sverige där han i fjol nobbade Djurgården. Jönsson ger sin syn på svensk fotbolls ”kris”, bråket Nannskog vs Furuseth-Olsen, svenska tränares popularitet i Norge och jättelönerna i väster. Lyssna på avsnittet här – eller ladda ner det med Acast, itunes eller podddddddd

Publicerad 2014-10-27 kl 06:11
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå