Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

36 - Jesper Jansson

Lundhs pod

[acast user=lundh id=c18c54c0-011c-4706-8240-7798c4d029b8]

Avsnitt 36 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Jesper Jansson. Helsingborgs sportchef har lett klubben till SM-guld, dubbla cupguld, Europa Leagues gruppspel samt sålt spelare för närmare 100 miljoner kronor. I somras sade han upp sig och ger sin syn på dragkampen med styrelsen, vad HIF och svensk fotboll behöver och alla rubriker kring klubben. Jansson talar även om vad tragedin vid allsvenska premiären betydde, vem som har ansvaret och att han fortfarande passar sig efter hoten för 20 år sedan. Ladda ner podden eller lyssna direkt här.

jj

Annons
Publicerad 2015-02-02 06:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto