Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

15 - Anders Carlsson

Lundhs pod

[acast user=lundh id=732a19a3-544b-4b1f-9817-d4e7cb55df0e]
Avsnitt 15 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Anders Carlsson. Han var Europas yngste fotbollsagent när han tog ut Fifa-licens och driver numera Northern Sky som vd med klienter som Sebastian Larsson, Pierre Bengtsson, Pär Hansson och U17-stjärnan Valmir Berisha. Har under 15 år gjort både stora transfers, varit delaktig i tv-avtal, drivit affären kring Brasiliens landslag och representerat Zlatan Ibrahimovic. Carlsson ger sin syn på agentvärlden, varför det är rätt att slopa licensen, vad som är fel med svensk fotboll och varför han lika gärna kan ha Rio de Janeiro som bas för verksamheten. Här hittar du avsnittet

Annons
Publicerad 2014-07-14 06:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto