Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

21 - Nanne Bergstrand

[acast user=lundh id=c34cc4fb-af09-496f-a75d-05d094fd65ec]

Avsnitt 21 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Nanne Bergstrand. Hammarbys tränare är på väg att ta klubben tillbaka till allsvenskan efter flera år i Superettan och pratar om mytbildningen kring Bajen, vad klubben måste göra och hur man sållar bland alla narcissister som vill spela inför Sveriges största publik. Nanne Bergstrand är även om öppen om vad han lärde sig i Helsingborg där spelarna gick bakom hans rygg, att Rasmus Elm är den störste och att han inte skäms över att sikta på Champions League.

Lyssna på podden direkt här

IMG_0565

Publicerad 2014-10-20 kl 06:14
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons