Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

23 - Nordin Gerzic

[acast user=lundh id=1f0b6d97-2b6a-4871-944b-bcd3929cb806]

Avsnitt 23 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Nordin Gerzic. Mittfältaren är en av förklaringarna till att Örebro SK:s starka comeback i allsvenskan 2014, men nu tillhör han återigen IFK Göteborg efter att ha varit utlånad för andra gången. Gerzic är öppen om den misslyckade tiden i Blåvitt, om reaktionerna efter att han i somras berättade om sitt spelmissbruk och att han i dag ångrar att han inte tackade nej till landslaget vintern 2011. Sedan talar han om chocken över uppgifter om riggade matcher, sorgen efter sin pappa och hur han slutade med fotbollen som tonåring trots att Bayern München jagade honom. Lyssna på avsnittet här – eller ladda ner det med Acast, itunes eller Android

IMG_0736

Publicerad 2014-11-03 kl 08:46
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons