Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

23 - Nordin Gerzic

Lundhs pod

[acast user=lundh id=1f0b6d97-2b6a-4871-944b-bcd3929cb806]

Avsnitt 23 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Nordin Gerzic. Mittfältaren är en av förklaringarna till att Örebro SK:s starka comeback i allsvenskan 2014, men nu tillhör han återigen IFK Göteborg efter att ha varit utlånad för andra gången. Gerzic är öppen om den misslyckade tiden i Blåvitt, om reaktionerna efter att han i somras berättade om sitt spelmissbruk och att han i dag ångrar att han inte tackade nej till landslaget vintern 2011. Sedan talar han om chocken över uppgifter om riggade matcher, sorgen efter sin pappa och hur han slutade med fotbollen som tonåring trots att Bayern München jagade honom. Lyssna på avsnittet här – eller ladda ner det med Acast, itunes eller Android

ANNONS

IMG_0736

Publicerad 2014-11-03 08:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto