Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

24 - Henrik Larsson

Lundhs pod

[acast user=lundh id=6dae46a0-104d-414a-87f2-8c2f59a799e4]

Avsnitt 24 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Henrik Larsson. Den tidigare storspelaren stod för årets tränarbragd när han såg till att Falkenbergs FF klarade nytt allsvenskt kontrakt. Larsson är öppen om anbudet från Celtic i somras, att Falkenberg bara är ett kliv på stegen uppåt i karriären och vilka tränare han lärt sig mest av. Dessutom ger han sin syn på John Guidetti i Celtic, bjuder på sina känslor över Lagerbäcks Islands-succé och Zlatans makalösa karriär samt att han tror att Sverige har goda chanser att ta medalj.  Ladda ner podden eller lyssna på den direkt HÄR

Henke

Annons
Publicerad 2014-11-10 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto