Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

24 - Henrik Larsson

[acast user=lundh id=6dae46a0-104d-414a-87f2-8c2f59a799e4]

Avsnitt 24 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Henrik Larsson. Den tidigare storspelaren stod för årets tränarbragd när han såg till att Falkenbergs FF klarade nytt allsvenskt kontrakt. Larsson är öppen om anbudet från Celtic i somras, att Falkenberg bara är ett kliv på stegen uppåt i karriären och vilka tränare han lärt sig mest av. Dessutom ger han sin syn på John Guidetti i Celtic, bjuder på sina känslor över Lagerbäcks Islands-succé och Zlatans makalösa karriär samt att han tror att Sverige har goda chanser att ta medalj.  Ladda ner podden eller lyssna på den direkt HÄR

Henke

Publicerad 2014-11-10 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons