Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

25 -Magnus Pehrsson

Lundhs pod

[acast user=lundh id=b87105dc-4ce9-4414-a48f-9e04ac0e0466]

Avsnitt 25 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Magnus Pehrsson. I dag är den tidigare Dif-spelaren och Dif-tränaren förbundskapten för Estland som jagar en plats i ett stort mästerskap för första gången. Den 38-årige Pehrsson är tillbaka i fotbollen efter att ha slutat som manager för Djurgården efter att ha upplevt att han blev hotad. Här berättar han om hur han och familjen lämnade Stockholm i flera månader, hur han upplevde det att bli ifrågasatt och suget att komma tillbaka. Pehrsson ger också inblick i spelarkarriären som tog stopp när han skulle vara med i A-landslaget, sparken i Ålborg och vilka klubbar som kan utmana Malmö FF. Ladda ner avsnittet eller lyssna direkt här

ANNONS

 

 

Publicerad 2014-11-17 06:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto