Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

25 -Magnus Pehrsson

[acast user=lundh id=b87105dc-4ce9-4414-a48f-9e04ac0e0466]

Avsnitt 25 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Magnus Pehrsson. I dag är den tidigare Dif-spelaren och Dif-tränaren förbundskapten för Estland som jagar en plats i ett stort mästerskap för första gången. Den 38-årige Pehrsson är tillbaka i fotbollen efter att ha slutat som manager för Djurgården efter att ha upplevt att han blev hotad. Här berättar han om hur han och familjen lämnade Stockholm i flera månader, hur han upplevde det att bli ifrågasatt och suget att komma tillbaka. Pehrsson ger också inblick i spelarkarriären som tog stopp när han skulle vara med i A-landslaget, sparken i Ålborg och vilka klubbar som kan utmana Malmö FF. Ladda ner avsnittet eller lyssna direkt här

 

 

Publicerad 2014-11-17 kl 06:18
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons