POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

25 -Magnus Pehrsson

[acast user=lundh id=b87105dc-4ce9-4414-a48f-9e04ac0e0466]

Avsnitt 25 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Magnus Pehrsson. I dag är den tidigare Dif-spelaren och Dif-tränaren förbundskapten för Estland som jagar en plats i ett stort mästerskap för första gången. Den 38-årige Pehrsson är tillbaka i fotbollen efter att ha slutat som manager för Djurgården efter att ha upplevt att han blev hotad. Här berättar han om hur han och familjen lämnade Stockholm i flera månader, hur han upplevde det att bli ifrågasatt och suget att komma tillbaka. Pehrsson ger också inblick i spelarkarriären som tog stopp när han skulle vara med i A-landslaget, sparken i Ålborg och vilka klubbar som kan utmana Malmö FF. Ladda ner avsnittet eller lyssna direkt här

 

 

Publicerad 2014-11-17 kl 06:18
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto