Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

26 - Tony Ernst

[acast user=lundh id=3b5a2b43-2974-48e8-a3f6-380ab69a36c7]

ANNONS

Avsnitt 26 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Tony Ernst. Musikskribenten är välkänd Malmö FF-profil som länge ledde MFF Support. Sedan två år tillbaka leder han SFSU (Sveriges fotbollssupportrars union) och samlar därmed alla svenska fotbollsfans. Tillsammans har de stoppat en ändring av 51-procentsregeln, agerat för att få bort böter för klubbarna när fans eldar bengaler och öppnat för laglig pyroteknik. Ernst är tydlig med att även sexismen måste bort från fotbollen, att MFF skulle sålt Miikko Albornoz med förlust efter domen och att det är fel att kasta bangers och vara maskerad. Samtidigt är Ernst kritisk mot mig, mot medier och delar av fotbollen och är rädd att SFSU ska bli en del av etablissemanget nu när Sef (Elitklubbarna) bidrar till fansens organiserade verksamhet. Ladda ner avsnittet här!

ANNONS

IMG_1031

Publicerad 2014-11-24 kl 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto