Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

29 - Erton Fejzullahu

Lundhs pod

[acast user=lundh id=36590d9b-bb26-4ebe-9390-adf098164cfc]

Avsnitt 29 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Erton Fejzullahu. Den tidigare Dif-anfallaren som gjort stor succé i kinesiska Beijing Guoan FC och berättar om livet i Kina, om pengarna som strömmar in och vad han investerar i och hur han hjälper sin familj. Fejzullahu ger också sin bild av hur unga spelare ska tänka när det gäller klubbval, agenter och ta sig långt. Dessutom berättar Fejzullahu om varför han byter till Albaniens landslag, är glad att Mjällby åkte ut och vad Zlatan Ibrahimovic betytt. Ladda ner podden eller lyssna här.

IMG_1265

Annons
Publicerad 2014-12-15 06:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto