Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

34 - Kennedy Bakircioglu

[acast user=lundh id=63c66cda-5b35-467d-805f-8971cca6d224]

ANNONS

Avsnitt 34 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Kennedy Bakircioglu. Hammarbys lagkapten var tongivande när klubben tog sig tillbaka till allsvenskan. Bakircioglu berättar att han önskar att gristräningen som ska göra nykomlingen till en utmanare har gjort honom bättre tränad än någonsin, att han ser sig stanna i klubben efter karriärens slut och att organisationen finns där för att Bajen ska bli en toppklubb. Den nuvarande mittfältaren talar om sina frisparkar, att kärleken från fansen kan bli för mycket och lyfter fram sin favoritramsa. Dessutom ger han sin syn på varför det aldrig lyfte i landslaget, hur lätt det är att välja fel klubb i utlandet och om van Bastens utfrysning. Ladda ner podden eller lyssna direkt här!

Publicerad 2015-01-19 kl 06:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto