Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

37 - Nicklas Bärkroth

Lundhs pod

[acast user=lundh id=1865d3f9-2b74-42e8-8f94-b7c20baa3f95]

Avsnitt 37 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Nicklas Bärkroth. Det tidigare underbarnet blev allsvenskans yngste spelare som 15-åring 2007 när han debuterade för IFK Göteborg. Dock blev inte karriären som han tänkt sig och knappast heller som omgivningen förväntade sig och faktum är att Bärkroth funderade på att lägga av. En utlåning till Brommapojkarna gav ett gästspel i Portugal men det krävdes en riktig flytt till Brommapojkarna för att få upp farten igen, och då insåg han vad som krävdes för att lyckas. Under 2014 lyfte spelet och det blev A-landslagsdebut 2015 och en flytt till IFK Norrköping. I podden berättar Bärkroth om de tunga åren, relationen till Blåvitt och vad som fick honom att lyckas.  Ladda ner podden eller lyssna direkt här!

Annons

IMG_1602

Publicerad 2015-02-09 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto