Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

44 - Sebastian Eriksson

Lundhs pod

Avsnitt 44 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Sebastian Eriksson. Mittfältaren valde i vintras att lämna Sardinien och serie A för en omstart i IFK Göteborg och även om det är på lån så hymlar han inte om att han vill bli löst från Cagliari. Eriksson berättar om senaste korsbandsskadan och hur den italienska klubben tvingade honom att betala operationen på 200 000 kronor som straff för att han tränat med Blåvitt utan tillåtelse. Eriksson är öppen om drömmarna om SM-guld, nytt Europa-spel och landslaget men även om knän som aldrig blir hundra igen, temperamentet som får honom att tappa huvudet och att tjafsa på planen.

iTunes användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssnar du i Android, då hittar du den här.

Du kan även lyssna i Acast här.

seb

ANNONS
Publicerad 2015-03-30 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto