Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

45 - Åge Hareide

Lundhs pod

Avsnitt 45 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Åge Hareide. Efter en tid som spelare i Manchester City och Norwich “Var trasig efter åren i England. Punkterade lungor och allt” blev norrmannen tränare i Molde vid sidan av bankjobbet. Det blev starten på en av de bästa tränarkarriärerna i Norden och senast tog han Malmö FF till SM-guld och Champions League. I podden är han öppen om varför Rosenberg var given lagkapten, om att bli svensk förbundskapten, jakten på MFF-spelare och varför han inte trodde på Anton Tinnerholm. Hariede förklarar även att han inte vill vara manager, att MFF försökt värva från svenska rivaler men fått nobben och hur han sålt in Malmö till sina landsmän utan stor pengar.

iTunes användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssnar du i Android, då hittar du den här.

Du kan även lyssna i Acast här.

Åge Hareide

Annons
Publicerad 2015-04-06 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto