Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

56 - Rade Prica

Lundhs pod

Avsnitt 56 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Rade Prica. Anfallaren som är historisk ihop med Zlatan Ibrahimovic för att han är en av få spelare i Europa som vunnit ligatitlar i fler än fyra länder. Under 13 år i utlandet har Prica spelat i Bundesliga, Premier League och vunnit ligan i Norge, Danmark och Israel. I podden berättar han om misstaget som kostade honom karriären i Sunderland och om utskällningen av managern Roy Keane, om varför det inte blev mer spel i landslaget, och om livet i Israel där han varit riktigt framgångsrik och senast sköt cuptiteln till Maccabi Tel Aviv med ett hattrick och två assist. Rade Prica är kontraktslös och berättar om kontakterna med HIF, att sönerna spelar i Malmö FF men att han vill fortsätta i utlandet.

iTunes användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssnar du i Android, då hittar du den här.

Du kan även lyssna i Acast här.

image1

Annons
Publicerad 2015-06-22 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto