Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

05 – Bosse Lundqvist

Lundhs pod

[acast user=lundh id=eb659842-bd4e-4193-8ec4-c1306c599243]

Avsnitt fem av Sveriges vassaste fotbollspodd är här. I veckans avsnitt är tidigare Dif-basen Bo Lundquist gäst. Numera är han enbart investerare i fotboll via omskrivna Club Consulting Scandinavia, men han var arkitekten bakom Djurgårdens enorma framgångar i början av 2000-talet och var även Sef-bas och vice ordförande i Svenska Fotbollförbundet. På sistone har Lundquist varit aktiv i debatten och svingat mot den bristande kompetensen i de allsvenska klubbarnas styrelse. I ”Lundh” ger han sin syn på haveriet med Friends Arena, farorna med riskkapital och negativa ekonomiska resultat, varför det är bra att slopa 51-procentsregeln och pekar på faktorerna som gav framgångar för Dif. Lyssna här!

ANNONS
Publicerad 2014-05-25 08:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto