Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

13 - Katherine Salisbury

Lundhs pod

[acast user=lundh id=6de9abaf-8995-4326-883f-3fa946b3d880]

Avsnitt 13 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Katherine Saliusbury. Amerikanskan är vd för Friedman & Salisbury Sports Management och agent som bor i Sverige men har världen som arbetsfält. Katherine är en av få kvinnor i agentbranschen och jobbar mycket gentemot den amerikanska ligan MLS och har varit delaktig i flera av de svenska spelarnas USA-flyttar. Den tidigare affärsadvokaten från New York ger sin syn på skumma affärer, svensk fotboll, klimatet som får henne att hänga med på strippklubb, samt de viktigaste tricksen och vilken sportchef som förlöjligade henne med orden: “silly little girl”. Här hittar du avsnittet

Annons

IMG_8962

Publicerad 2014-06-30 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto