Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

27 - Andreas Haddad

Lundhs pod

[acast user=lundh id=939a2ba9-35f6-4ac9-8909-3840acd34261]

Avsnitt 27 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Andreas Haddad. Anfallaren var senast med och spelade upp Hammarby i allsvenskan och nu släpper han boken “Helvetet Tur och Retur” som skildrar hur han efter ett besked om att karriären var över glider in i en värld av kriminalitet. Haddad lever på bedrägerier, snortar kokain på krogen och dras djupare och djupare in i mörkret. Först när han ska bli pappa kan han bryta med kriminaliteten och avstår ett stort guldrån. Otroligt nog fick han även fart på fotbollskarriären igen. Nu vill han få ut sitt budskap om hur man som ung ska undvika att hamna lika snett som han. Ladda ner avsnittet eller lyssna direkt här

Annons

IMG_1091

Publicerad 2014-12-01 06:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto