POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

27 - Andreas Haddad

[acast user=lundh id=939a2ba9-35f6-4ac9-8909-3840acd34261]

Avsnitt 27 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Andreas Haddad. Anfallaren var senast med och spelade upp Hammarby i allsvenskan och nu släpper han boken “Helvetet Tur och Retur” som skildrar hur han efter ett besked om att karriären var över glider in i en värld av kriminalitet. Haddad lever på bedrägerier, snortar kokain på krogen och dras djupare och djupare in i mörkret. Först när han ska bli pappa kan han bryta med kriminaliteten och avstår ett stort guldrån. Otroligt nog fick han även fart på fotbollskarriären igen. Nu vill han få ut sitt budskap om hur man som ung ska undvika att hamna lika snett som han. Ladda ner avsnittet eller lyssna direkt här

IMG_1091

Publicerad 2014-12-01 kl 06:15
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå