Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

38 - Jonny Rödlund

Lundhs pod

[acast user=lundh id=38-jonny-r-dlund]

Avsnitt 38 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Jonny Rödlund. För er som inte minns så var han förste svensk i Manchester United när han som 16-åring blev värvad till klubben 1988 från Anderlecht. Efter strul med arbetstillstånd blev det istället IFK Norrköping, SM-guld, cupguld och debut i A-landslaget som tonåring. Alla trodde att Rödlund var svensk fotbolls stora framtid, men karriären blev inte som tänkt. I dag är 43-årige Rödlund talangutvecklare i moderklubben Skiljebo SK och berättar öppet och ärligt om varför det tog stopp, om avundsjukan, rubrikerna och smällen som fick honom att ta timeout. Han berättar även om äventyren, vad som krävs för att svensk fotboll ska lyfta och varför laget alltid är större än individen. Ladda ner avsnittet eller lyssna direkt här

Annons

Rodlund.

Publicerad 2015-02-16 00:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto